• Op maat gemaakt,
  • Passie voor hout,
  • Lariks Douglas en Eikenhout

Maatwerk en bezorgen!

Het vervoer door heel Nederland: Hoe wij van de Houtjongens onze producten persoonlijk komen afleveren 😉

Wij brengen onze producten naar elke hoek van het land. Of het nu gaat om een kleine plantenbak of een grote, op maat gemaakte tuinkast, we zetten ons altijd 100% in om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Ondanks dat wij soms voor flinke uitdagingen staan, zoals het tillen van een balkonkast naar de 10e verdieping of het gebruiken van een verhuislift om een product naar de 5e etage te brengen, doen we dit met liefde en zien we het als een stukje service naar onze klanten toe.

Maatwerk kasten naar wens

Bij de Houtjongens weten we dat geen enkele tuin of balkon(netje) hetzelfde is, en daarom bieden we graag maatwerk aan voor onze producten. Of het nu gaat om een balkonkast of een tuinkast, we maken ze precies zo dat ze perfect op jouw balkon of in jouw tuin passen. Ook denken wij aan onze huisdierliefhebbers, zo is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld een kattenluikje in de kast te maken. Kijk maar eens naar de volgende foto!

Levering door het hele land

Hoewel we voornamelijk balkonkasten op maat hebben gemaakt in de binnensteden van Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, bezorgen we onze producten ook graag in andere delen van het land. Soms leveren we wel 10 bestellingen in één keer af, van plantenbakken en oppottafels tot ruime tuinkasten op maat. Past het product niet door het trappenhuis of kan die de bocht in het huis niet maken, dan komt er wel eens een verhuislift aan te pas om alles soepel te laten verlopen. Al onze producten worden altijd kant en klaar geleverd, dus je hoeft alleen nog maar te genieten van je nieuwe aanwinst. Zo hoef je dus niet nog te prutsen met een handleiding en gereedschap. Enige waar jij aan hoeft te denken is hoe je de kast of plantenbak in gaat vullen of hoe je de tafel gaat decoreren.

Staan wij binnenkort bij jou op de stoep?

Ben je benieuwd wat de Houtjongens voor jou kunnen betekenen en wil je dat wij binnenkort bij jou op de stoep staan met een op maat gemaakt product? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen doen. We helpen je graag met het vinden van het perfecte product voor jouw specifieke wensen en behoeften.