• Op maat gemaakt,
  • Passie voor hout,
  • Lariks Douglas en Eikenhout

Onze werkwijze

De werkwijze van De Houtjongens: Waarom we het zo leuk vinden om op maat gemaakte houtproducten te maken

Bij De Houtjongens zijn we gepassioneerd over het maken van op maat gemaakte houtproducten voor binnen en buiten. We werken voornamelijk met steigerhout, lariks Douglas hout en tuinhout, maar soms komen we ook eikenhout tegen. Als jonge, enthousiaste en innoverende onderneming houden we van robuuste en stoere producten die landelijk, robuust, degelijk en op maat zijn.

Het is onze missie om mensen blij te maken met onze producten. We werken hard om ervoor te zorgen dat elk product precies is zoals onze klanten het willen, en we nemen de tijd om te luisteren naar hun specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een kleine plantenbak of een grote tuinkast, we zijn altijd bereid om ons uiterste best te doen om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Maar wat maakt het maken van op maat gemaakte houtproducten nou zo leuk voor ons? Hier zijn een paar redenen waarom we zo gepassioneerd zijn over ons werk:

Het creatieve proces. We houden ervan om te denken aan nieuwe manieren om onze producten te maken, en het is altijd leuk om te zien hoe ze uiteindelijk uitkomen. Of het nu gaat om het toevoegen van een kattenluikje aan een kast of het maken van een plantenbak in een specifieke vorm, het is altijd leuk om te zien hoe onze producten tot leven komen.

Het helpen van mensen. We krijgen altijd zo veel voldoening als we klanten blij kunnen maken met onze producten. Het is leuk om te zien hoe blij mensen zijn als we hun nieuwe plantenbak of tuinkast bezorgen, en het is leuk om te weten dat we iets hebben gemaakt wat ze echt zullen waarderen en gebruiken.

Het werken met onze handen. We houden ervan om met onze handen te werken en te zien hoe een stuk hout uiteindelijk verandert in een mooi, op maat gemaakt product. Het is een voldoening om te zien hoe het proces van het zagen, het schuren en het afwerken uiteindelijk resulteert in een prachtig eindproduct.