• Op maat gemaakt,
  • Passie voor hout,
  • Lariks Douglas en Eikenhout

Wat is een oppottafel?

Een oppottafel is een decoratief en functioneel item dat je kunt gebruiken in je tuin. Het is een soort tafel waarop je potten en planten kunt plaatsen, zodat je je tuin op een mooie en stijlvolle manier kunt inrichten. Een oppottafel is vaak gemaakt van hout, maar er zijn ook andere materialen, zoals metaal, te vinden. Oppottafels komen in allerlei stijlen en maten voor, dus er is altijd wel een tafel te vinden die bij jou past.

Waarom een oppottafel?

Een oppottafel is een echte eyecatcher in je tuin. Je kunt er planten en bloemen op zetten die je mooi vindt, en zo je tuin opfleuren. Maar een oppottafel is ook praktisch: je kunt deze gebruiken als decoratie item in jouw tuin, gebruiken als houtopslag of er heerlijk aan werken. Kortom, een oppottafel is een veelzijdig en handig item dat je tuin compleet maakt. Kies voor een verrijdbare oppottafel wanneer jij graag de tafel wilt verplaatsen in jouw tuin.

Welke oppottafel?

De oppottafels van De Houtjongens zijn uniek en degelijk. Ze zijn gemaakt van stevig steigerhout, zodat jij jarenlang plezier kunt hebben van jouw tafel. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat je altijd een tafel kunt kiezen die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verrijdbare, gebeitste, met zinkenbak om maar even wat voorbeelden op te noemen.

Oppottafel beitsen?

De oppottafels kunnen wij tegen meerprijs ook beitsen in verschillende kleuren. Zo kun je je tafel aanpassen aan je bestaande tuinmeubilair, of juist een unieke uitstraling creëren. En als je niet kunt vinden wat je zoekt, bieden wij ook maatwerk aan. Zo kun je een tafel laten maken die precies aan jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een iets bredere, langere of hogere tafel?

Dussssss

Een oppottafel is een mooi en handig item voor in je tuin. Het is een decoratief element dat je tuin opfleurt, maar ook praktisch te gebruiken. De oppottafels van ons zijn stevig, degelijk en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bovendien bieden wij maatwerk aan, zodat jij altijd een tafel kunt bestellen die aan jouw wensen voldoet. Kijk vandaag nog naar het aanbod van ons en kies de tafel die bij jou past! Of stuur jouw ontwerp vandaag nog in 🙂